Zooiblog

Search the Zooiblog

Follow the discussion below and participate.

Support this site.

Druk surfen

Ik bezoek dagelijks een groot aantal websites, waarvan 95% blog is. Schril contrast overigens met twee maanden terug. Ik begon me eraan te ergeren hoe ik dagelijks zo’n 5 sites bezocht. Daarna was ik klaar. Niks meer doen, beetje aan de site klooien.
Nu echter bezoek ik dagelijks zo’n 20 tot 25 websites, waarop ik veel reageer, aangezien het blogs zijn. Nu vraag ik me af, hoeveel sites bezoek jij dagelijks en welke onder andere?

3 comments

  1. Ik bezoek dagelijks (bijna) de hele lijst met links op mijn site (92) waarvan het merendeel weblogs zijn. Verder nog een stuk of 15 sites via mijn bookmarks. Verder hou ik nog zo’n 85 sites bij met mijn RSS reader (waarvan de meeste al in die lijst stonden).

    Ik hoef gelukkig niet elke link aan te klikken. Met de FireFox plugin Linky kan ik een hele rits selecteren en openen in tabs. Kat in ‘t bakkie!

  2. Je kunt het ook overdrijven.

  3. Het ziet er erger uit dan dat het is hoor. Drie kwart van die sites hebben niet elke dag iets nieuws dus daar klik je in een halve seconde voorbij.

Participate, yes!

(Rock out with Textile; it's what the cool people use!)